مرحبا بك يا زائر نحن سعيدون جدا بتشريفك منتدانااملين الا تتردد فى انضمامك الينا ودعوة اصدقائك للتسجيل والمشاركه معناواهلا بك بيننا فى صرحنا المتواضع
اللهم انت ربى خلقتنى وانا عبدك وانا على عهدك ووعدك ما استطعت اعوذ بك من شر ما صنعت وابوء اليك بذنبى فاغفر لى انه لا يغفر الذنوب الا انت
أخى الزائر ( ة ) بعد اتمامك لتسجيلك بمنتدى سعيد شرباش تذكر تفعيل حسابك من بريدك الذى قمت بأدخاله لتستطيع تفعيل عضويتك وبدء المشاركه معنا
على الساده زوار منتدىسعيد شرباشالكرام اذا اردتم الانضمام الى صرحنا المتواضع فبرجاء اثناء تسجيلك كتابة كلمة السرحروف وارقام معا حتى يتم اتمام تسجيلك بنجاح مع تحياتادارة المنتدى
موضوع: احلى محشى ممكن تدوقيه فى حياتك الخميس 12 يوليو 2012, 4:59 pm
ازيكم يا قمرات يا منورين بصوا بقى انا جاية النهاردة اقولكم على طريقتى للمحشى الى الكل بيحلف بيها والله بدون مبالغة الطعم والريحة وااااااااااااااااااااو بس اعذرونى الصور مش حلوة لانها متاخدة من موبايل حاقول المقادير وبعدين الطريقة المقادير كوسة فلفل طماطم زى ما واضح من الصور متنظفين وشايلين القلب بس مش حنرميه حنشيلوه على جنب رز متنقى ومغسول طماطم بصل خضرة محشى كتير الكل متقطع رفيع جدا معلقة كبيرة توابل المحشى من عند العطار او علبة خلطة المحشى من ماى واى او فايف منتس 2كوب عصير طماطم فصين توم مفرومين ناعم
الطريقة اول حاجة حنسوى الارز نصف سوى حنسخن معلقتين سمن فلاحى بتدى طعم وريحة حلوة قوى ونحط نصف كمية البصل والطماطم والخضرة ونقلب لحد ما يدبلوا وبعدين نحط كوباية صلصة الطماطم وننزل بالارز ونسيبه يتشرب ويستوى نصف سوى
بعد ما استوى كده نحط باقى البصل والطماطم والخضرة ونقلب ونحط الملح وخلطة المحشى بتاعت العطار او فايف منتس أو ماى واى وفصين توم مفرمين نى ونبتدى بقى نحشى وبعد ما نخلص الكمية كلها نحط فى قعر صينية كل اللب اللى طلع من الكوسة والطماطم والفلفل وكمان عروق الخضرة ونرص بقى الكوسة والطماطم والفلفل ونصب باقى الصلصة اللى هيا قولنا كوباية لتسوية الارز واتبقت كوباية نصبها فى الصينية
ونغطيها بفويل وندخلها الفرن بعد ربع ساعة نشيل الفويل ونسيب بقى المحشى يستوى الخضار يعنى يستوى والارز يكمل سواء (الطريقة دى بتخلى الارز يبقى نفس سوى الخضار يعنى ما فيش حاجة حتعجن منك غير ان كمان حطينا خضرة طازجة مع الارز غير الى سويناه بيها علشان يدى طعم حلو ) تمام لحد كده بعد ما يستوى حنشيل المحشى على جنب وناخد كل اللى فى قعر الصينية ده ونضربه فى الخلاط وبعدين نصفيه ونسخنه على النار يا أما نصبه فوق المحشة او نعمله فرشة تحت المحشى او يتقدم جنب المحشى متتخيلوش الصوص ده بيبقى غنى ولذيذ أد إيه لانه عبارة عن خضار ومتشرب كمان من المحشى والتوابل بتاعته وقوامه تخين مش سايل قدمى بقى المحشى ودوقى احلى محشى واليوم ده اعملى حسابك تزودى حبة علشان الجيران حيخبطوا عليكى ويقولولك ايه الريحة الحلوة دى صدقينى بجد وجربوا وردوا عليا
الاميرة يارا نائبة المدير العام
sms : عدد المساهمات : 85734 صوره :
موضوع: رد: احلى محشى ممكن تدوقيه فى حياتك الخميس 12 يوليو 2012, 4:59 pm
حطيناه فى الصينية الى فى قعرها بواقى الخضار
ندخله الفرن يستوى وبعد ما بيستوى الفرشة بتاعت الخضار دى بتستوى وتبقى كده
نضربها فى الخلاط ونصفيها
وده بعد ما أستوى المحشى حنحط الصلصة دى دلوقتى
الاميرة يارا نائبة المدير العام
sms : عدد المساهمات : 85734 صوره :
موضوع: رد: احلى محشى ممكن تدوقيه فى حياتك الخميس 12 يوليو 2012, 5:00 pm
وده بقى المحشى بعد ما استوى مرة عليه الصلصة مرة جنبه الصلصة مرة تحته الصلصة اغرقوا بقى فى المحشى
الاميرة يارا نائبة المدير العام
sms : عدد المساهمات : 85734 صوره :
موضوع: رد: احلى محشى ممكن تدوقيه فى حياتك الخميس 12 يوليو 2012, 5:05 pm
الاميرة يارا نائبة المدير العام
sms : عدد المساهمات : 85734 صوره :
موضوع: رد: احلى محشى ممكن تدوقيه فى حياتك الخميس 12 يوليو 2012, 5:06 pm
الاميرة يارا نائبة المدير العام
sms : عدد المساهمات : 85734 صوره :
موضوع: رد: احلى محشى ممكن تدوقيه فى حياتك الخميس 12 يوليو 2012, 5:07 pm
رودينا مراقب
sms : عدد المساهمات : 1228 صوره :
موضوع: رد: احلى محشى ممكن تدوقيه فى حياتك الأحد 15 يوليو 2012, 12:45 pm
الاميرة يارا نائبة المدير العام
sms : عدد المساهمات : 85734 صوره :
موضوع: رد: احلى محشى ممكن تدوقيه فى حياتك الأحد 15 يوليو 2012, 12:57 pm