الاميرة يارا نائبة المدير العام
sms : عدد المساهمات : 85734 صوره :
| موضوع: دقية البامية بس ايه حكايه الثلاثاء 17 يوليو 2012, 5:32 pm | |
|
[center] [u][i][b][u]دقية البامية[/u][/b][/i][/u] [u][i][b][u]المكونااااااااااااااااااااات[/u][/b][/i][/u] [u][i][b][u]كيلو بامية[/u][/b][/i][/u] [u][i][b][/b][/i][/u] [b][i][u]كيلو لحمة[/b][/i][/u] [u][i][b][u]توم[/u][/b][/i][/u] [u][i][b][u]طماطم[/u][/b][/i][/u] [u][i][b][/b][/i][/u]
[u][i][b]بصل[/b][/i][/u]
[u][i][b]وزبدة[/b][/i][/u] [u][i][b][/b][/i][/u] [b][i][u]وطبعا اهم حاجة التوابل[/b][/i][/u] [b][i][u]ملح وفلفل وبهارات والاهم الكسبرة الناشفة[/b][/i][/u] [b][i][u]الطريــــــــــــقـــــــة[/b][/i][/u] [b][i][u]اول حاجة بنقطع البصل ونشوحه في الزبدة[/b][/i][/u] [b][i][u]ونتركه لحد ما يصفر[/b][/i][/u] [b][i][u] [/b][/i][/u] [b][i][u]بعدها بنفرم التوم ونضيفله الكسبرة الناشفة وبنحطه علي البصل[/b][/i][/u] [b][i][u]ونتركهم حتي يتحمروا[/b][/i][/u] [b][i][u]ولما يحمروا نضيف صلصة الطماطم[/b][/i][/u] [b][i][u][/b][/i][/u] [b][i][u]نتركها تتسبك وتصير سميكة[/b][/i][/u] [u]شوفوا جميلة ازاي[/u] [u]بنغسل اللحمة كويس قووووووي ونضيفها للصلصة[/u] كمان بنغسل البامية بمية وحبة ملح ونضيفها علي الصلصة واللحمة [/center]
[size=25][u]نزود بقي بالشربة واو الماء [/u][/size] [u][size=25]وحلو قوي لو حطيتي قرنين فلفل بتبقي لذيذة[/u][/size]
[u][size=25]ندخلها الفرن ونتركها تستوي[/u]
ونطلعها بقي من الفرن ونقدمها مع سلطة وارز ابيض وجربوهاحتعجبكوا قووووووووووووي
في رعاية الله وامنه حبيباتي ووفقكم الله واياي لما يحبه ويرضاه [/size] | |
|
الاميرة يارا نائبة المدير العام
sms : عدد المساهمات : 85734 صوره :
| موضوع: رد: دقية البامية بس ايه حكايه الثلاثاء 17 يوليو 2012, 5:32 pm | |
| | |
|
الاميرة يارا نائبة المدير العام
sms : عدد المساهمات : 85734 صوره :
| موضوع: رد: دقية البامية بس ايه حكايه الثلاثاء 17 يوليو 2012, 5:33 pm | |
| | |
|
الاميرة يارا نائبة المدير العام
sms : عدد المساهمات : 85734 صوره :
| موضوع: رد: دقية البامية بس ايه حكايه الثلاثاء 17 يوليو 2012, 5:33 pm | |
| | |
|
ملكة لا يهتز لها عرش مراقب
sms : عدد المساهمات : 3673 صوره :
| موضوع: رد: دقية البامية بس ايه حكايه الأربعاء 18 يوليو 2012, 7:39 am | |
| | |
|